Burger King România lansează King’s Collection – doi burgeri premium, cu gust fin de whiskey sau sos de vită inspirat din Argentina

0
6566

Burger King România anunță includera a unei noi categorii de burgeri premium în meniurile restaurantelor sale. Lansează astfel King’s Collection – doi burgeri gourmet cu 150 gr de carne de vită premium, pregătiți la grătar cu flacară.

Acestea includ ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru toți pasionații de experiențe culinare mai extra. King’s Whiskey BBQ Burger și King’s Chimichurri Burger sunt disponibili de azi în toate cele 9 restaurante Burger King și prin aplicațiile de delivery partenere. Detalii despre acești burgeri avem mai jos.

King’s Whiskey BBQ Burger – cu gust fin de whiskey

Printre noile produse regăsim începând de astăzi King’s Whiskey BBQ Burger. Aduce o combinație unică de BBQ afumat și gust fin de whiskey, rucola cu roșii și ardei Jalapeno. Pentru echilibrarea gustului avem brânză Guoda cremoasă, 3 felii de bacon și „inima fiecărui burger” – carne de vită suculentă la grătar (150 de grame). Totul într-o chiflă apetisantă, aurie.

King’s Chimichurri Burger – cu sos de vită inspirat din Argentina

Al doilea burger conține un sos de condimente și usturoi, brânză Gouda care aduce un plus de savoare, rucola proaspătă, roșii și ceapă. Nu uităm de cele 150 de grame de carne de vită de cea mai înaltă calitate și 3 felii de bacon. Se adaugă la această combinație și o chiflă pufoasă, aurie.

Noii burgeri sunt disponibili începând de astăzi, 3 decembrie, în cele opt restaurante Burger King din București (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale) și în restaurantul din Brașov. Produsele pot fi comandate prin aplicațiile de delivery partenere – Tazz, Glovo, FoodPanda, Bolt Food și Takeaway.com.

Curiozități despre King’s Collection:

  • Chimichurri – este un sos aromat direct din Argentina! Argentinienii sunt maeștri în condimentarea cărnii de vită și tocmai din acest motiv au inspirat Burger King să creeze propriul sos original pentru burger, cu accent de usturoi și ardei iute.
  • Whiskey BBQ Burger – al cărui savoare este dat de sosul special cu whiskey, fiecare burger conținând 0,1% alcool.
  • Felii unice de carne – în burgerii King’s Collection, fanii Burger King găsesc 150 de gr de carne de vită premium – fiecare felie de carne este 100% din carne de vită, gătită la grătar pe flacără
  • Ingredinte – toate ingredientele sunt de înaltă calitate. Acestea nu conțin aditivi artificiali, conservanți, potențiatori de aromă sau arome artificiale.