Burger King România aduce nuggets şi whopperi pe bază de plante în meniul său

0
806

Burger King România ne anunţă astăzi că va aduce nuggets şi whopperi pe bază de plante în meniul său. Aceste produse Plant-Based fac parte din meniul lanţului de restaurante şi sunt adresate fanilor BK şi flexitarienilor care preferă produsele fără carne, dar doresc totuşi să simtă gustul şi consistenţa cărnii.

Puteţi găsi noile produse în toate cele 6 restaurante Burger King din Bucureşti, dar şi pe platformele de livrare. Hai să vedem ce ne oferă fiecare dintre ele.

Plant-Based Whopper

Plant-Based Whopper este realizat dintr-o chiftea pe bază de plante şi include roşii, salată proaspătă, maioneză, ketchup, castraveţi muraţi şi ceapă feliată. Toate se regăsesc într-o chiflă cu seminţe de susan. Chifteaua este pregătită pe un grătar cu flacără, iar savoarea este aceeaşi ca la un whopper cu carne. Acest tip de chiftea este în general realizată din proteină de mazăre şi/sau năut, soia.

Plant-Based Nuggets

În cazul Plant-Based Nuggets avem de-a face cu o imitaţie de nuggets de pui, cu acelaşi look, dar şi acelaşi gust. Fără carne de pui totuşi… Noile Plant-Based Nuggets au o crustă aurie, consistenţa specifică unei carni de pui, dar la interior avem soia.

Noile preparate au fost concepute împreună cu The Vegetarian Butcher, un specialist în dezvoltarea produselor Plant-Based.

Pentru pregătirea produsului Plant-Based Whopper este folosit acelaşi grătar că pentru restul produselor din carne de vită. Maioneza conţine gălbenuş de ou. Noile produse vor ajunge în toate restaurantele din România începând cu luna aprilie, pentru a le oferi fanilor BK o alternativă fără carne.