Dodo Pizza intră pe piaţa shaormelor cu Spicy Dodster şi BBQ Dodster

0
1109

Uite o denumire pentru shaorma la care nu mă gândisem: Dodster. Cu un nume ce aduce mai mult cu cel al unei maşini Dacia, acest preparat se regăseşte în meniul celor de la Dodo Pizza. Lanţul de restaurante a lansat în martie două noi produse în meniul său: Spicy Dodster şi BBQ Dodster. Avem detalii despre ele mai jos.

Dodsterul este un nou produs original Dodo Pizza, care conţine lipie, mozzarella, piept de pui, roşii proaspete şi sos Ranch. E undeva între shaorma, doner şi kebab. În ultima lună echipa Dodo Pizza a reuşit să reinterpreteze produsele în lipie de la noi şi a lansat două noi variante cerute pe piaţa locală. Spicy Dodster are lipie, mozzarella, piept de pui, roşii proaspete, jalapeno, castraveţi muraţi şi sos Chipotle. Asta în vreme ce BBQ Dodster conţine lipie, mozzarella, piept de pui, sos barbecue şi roşii proaspete.

Noile sortimente sunt disponibile în toate locaţiile din România şi se pot comanda la numărul de telefon *3636, de pe site-ul https://dodopizza.ro/, dar şi din aplicaţia Dodo Pizza. Toate reţetele acestor produse sunt dezvoltate de către specialiştii gastronomi ai reţelei internaţionale Dodo Pizza, în centrul de Cercetare şi Dezvoltare din Moscova, cu sprijinul specialiştilor locali.

Dodo Pizza este prima master franciză a reţelei şi prima franciză internaţională. În România sosea în 2014 şi are acum 7 restaurante, dintre care 5 în Bucureşti şi două în Braşov. Internaţional brandul Dodo Pizza este prezent în 14 ţări şi numără peste 694 de pizzerii.