Burgerii speciali McDonald’s x Chef Foa au 20% reducere cu Glovo Prime

0
936
McDonald's

Dacă e vineri, înainte de 1 mai şi ţi-e lene să găteşti, dar ai mânca ceva bun, avem o ofertă tare. Aţi remarcat cu siguranţă reclamele TV cu noii burgeri de la McDonald’s concepuţi de Chef Foa. Ei bine azi ei primesc şi o reducere şi avem detalii despre ea mai jos, pe care le aflăm de la BF.ro.

Cei care au abonament Glovo Prime primesc 20% extra reducere la meniurile Maxi Epic Beef şi Maxi Chicken Legend. Reducerea e valabilă până pe 9 mai. Epic Beef este un burger care include o felie suculentă de carne de vită, pe un pat de rucola şi salată romană, alături de două sosuri: de usturoi şi de roşii coapte pe grătar, 2 felii de bacon crocant, brânză Cheddar şi două felii de roşie. Toate într-o chiflă pufoasă, presărată cu mălai.

Chicken Legend este celălalt burger nou, cu o felie fragedă de carne de pui învelită în fulgi de porumb, pe pat de salată romană şi însoţită de un mix de ceapă roşie, ardei roşu şi castravete. Apare şi un sos de roşii coapte pe grătar să ne surprindă, alături de sos ranch, plus două felii de brânză cremoasă şi două felii de roşie, într-o chiflă cu mălai.

Burgerii Epic Beef și Chicken Legend se pot comanda în cele 92 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 08 aprilie – 09 iunie 2022, în limita stocului disponibil. Chef Foa şi McDonald’s sunt deja la a treia colaborare, continuând provocarea din vara lui 2021, când invitau consumatorii să descopere primii burgeri creaţi de simpaticul chef pentru lanţul american de restaurante.

După succesul campaniei din vară a apărut şi una de toamnă, când alţi doi burgeri cu carne de vită şi pui au sosit în meniu. Epic Beef şi Chicken Legend costa 25 lei fiecare, iar dacă optezi pentru meniu costa 35 lei. Cu Glovo Prime plăteşti doar 28 de lei.

Poţi comanda de AICI.