Bucharest Street Food Festival revine! Când şi unde se desfăşoară?

0
3130

Dacă v-a fost dor de evenimentele de tip Street Food Festival, aţi remarcat probabil că ele s-au ţinut pe durata pandemiei mai degrabă în alte oraşe, decât în Capitală. Se pare că fenomenul Street Food revine la noi, iar un Bucharest Street Food Festival a fost anunţat şi va desfăşura pe 14 şi 15 mai 2022.

Se ţine pe bulevardul Kiseleff, transformat în spaţiu pietonal în această perioadă caldă. Vom avea parte de bunătăţi din toate colţurile lumii, standuri cu băuturi alese şi ritmuri de muzică eclectice. Vor fi zeci de food truck-uri şi vom putea degusta următoarele: burgeri, hot dog, tacos, grills, clătite, îngheţată şi multe altele. Au trecut 2 ani de pandemie şi sunt curios ce food trucks au supravieţuit. Judecând după ce am văzut la Summer Well 2021 şi la SAGA 2021, aş zice că îi găsim pe cei de la Plescaviţa Van, Bătrânu Sas, Burger Van, Baz, Arepas Colombianas, IndiVan, dar personal sper să mai dau de cei cu clătitele de la La Nu Ştiu Cine.

Sper să văd şi mâncare Thay şi mai ales îngheţată aceea pe plită, dar şi Cooltosh, adică kurtoskalacs cu îngheţată, plus tot soiul de ecleruri, prăjituri şi alte nebunii.

Posesorii de food truck se pot înscrie pentru participare aici. Cu ocazia acestui site am aflat că vor mai fi food truck-uri la Magnetic Weekend la Timişoara, la Iulius Town între 13 şi 15 mai. Apoi vine Food Truck Festival Craiova începând cu 2 mai.

Detalii sunt aici despre evenimentul din Capitala.