Caffè Vergnano aniversează 140 de ani, fiind cel mai nou brand de cafea din portofoliul Coca-Cola HBC România

0
332
Caffe Vergnano

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce astăzi informații despre Caffè Vergnano. În cazul în care nu știați, acesta este cel mai nou brand de cafea din portofoliul Coca-Cola HBC România. Aniversează acum 140 de ani de la inaugurare și avem povestea mai jos.

Aflăm că povestea Caffè Vergnano a început în 1882, cu o mică băcănie la care Domenico Vegano visase dintotdeauna. Cu timpul, pasiunea sa pentru cafea s-a ridicat la rang de cult și a devenit o afacere. A devenit locul în care au luat naștere arome și în care s-au stabilit relații durabile între oameni.

Acum ne aflăm la a 4-a generație a familiei, formată din Carolina, Enrico și Pietro Vergnano. Compania se pregătește de o aniversare importantă, fiind sărbătorit succesul afacerii pe piață timp de 140 de ani. Au fost concepte de responsabilitate socială și de mediu pentru companie.

Caffè Vergnano

Aici se includ capsulele compostabile și procesele de reciclare și de reducere a deșeurilor. Ajuns la cea de-a 140-a aniversare, brandul Caffè Vergnano continuă să abordeze noi provocări. În anul ce vine vor urma momente festive, evenimente și cadouri pentru consumatori.

Legat de parteneriatul cu Coca-Cola HBC, acesta a luat naștere în 2021. Implică distribuția exclusivă a Caffè Vergnano în teritoriile Coca-Cola HBC din afara Italiei. În 2021 brandul a ajuns la o cifră de afaceri totală de 92 de milioane de euro. Compania este prezentă pe piața din România de la început de 2022.