Tazz lansează „HoReCa în mişcare”, program de consultanţă pentru partenerii săi în colaborare cu Iancu Guda

0
434

Tazz se extinde şi vine în intampinerea partenerilor săi cu programul „HoReCa în mişcare”. Acesta este un program de consultanţă, realizat în colaborare cu Iancu Guda, expert financiar şi vicepreşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari. Programul are rolul de a ajuta restaurantele partenere de pe Tazz să afle care este cel mai bun mod de a construi, gestiona şi duce mai sus afacerea de food delivery.

Programul are rol de consiliere şi educare şi sprijină partenerii locali din HoReCa. Proiectul nu este unul singular, Tazz având şi programul de investiţii Tazz Republic. Acum compania vrea să redefinească modelul de business în HoReCa orientat spre inovaţie. Oferă antreprenorilor din ecosistemul Tazz un program de educaţie financiară şi informare: HoReCa în mişcare. Programul vizează o mai bună înţelegere a ceea ce înseamnă food delivery şi a procestului de gestionare a unui business digital.

Programul de educare şi sprijin în digitalizare are loc din octombrie până la final de an şi implică următoarele acţiuni: webinarii pentru restaurantele de pe platformă şi program de diagnostic prin care 300 dintre cele mai performante restaurante vor primi o analiză tehnică pe indicatori financiari. Vor primi şi recomandări de business şi sugestii de la Iancu Guda şi echipa Tazz. Restaurantele participante vor afla informaţii utile despre gestiunea eficientă a capitalului de lucru, despre ciclul de conversie, gradul optim de îndatorare şi nu numai.

Partenerii vor putea pune întrebări specifice, particularizate pe afacerile lor, în baza a ceea ce se discută. Sectorul HoReCa contribuie la PIB cu 5%, dar provocările pe care le înfruntă rămân mari, de la scumpirea energiei, la majorarea salariilor, inflaţie şi scumpirea materiei prime.