Un nou restaurant Popeyes se deschide în Centrul Comercial Drumul Taberelor! Când are loc inaugurarea?

0
835
Popeyes

Dacă locuiești prin zona Drumul Taberei, în curând te vei bucura de pui pe bune. Pe data de 15 octombrie un nou restaurant Popeyes România va debuta, în Centrul Comercial Drumul Taberelor. Detalii despre amplasare avem în rândurile de mai jos.

Pentru început aflăm că noul restaurant face parte din planul ambițios de extindere la nivelul Bucureștiului. Se aduce celebrul pui prăjit mai aproape, într-o nouă comunitate. De la inaugurarea de pe 15 octombrie nu vor lipsi surprizele pentru oaspeți. De asemenea, vom fi așteptați cu celebrele produse Popeyes, precum The Chicken Sandwich, American Biscuits sau Cajun Fries.

Popeyes

Iată ce declară Mihaela Lungu, CMO Popeyes România:

„Entuziasmul este imens și ne bucurăm că, începând cu 15 octombrie, vom fi mai aproape de și mai mulți fani Popeyes. Spiritul Popeyes și bucătăria din Louisiana oferă un gust unic pentru publicul din România. Miile de oaspeți care ne-au vizitat încă de la prima deschidere apreciază produsele noastre făcute din pui proaspăt, nu congelat, consistența acestora și mixul îndrăzneț de condimente Cajun, ce fac ca fiecare produs Popeyes să fie unul excepțional. Deschidem într-un nou centru comercial care este un important loc de întâlnire pentru bucureștenii din Drumul Taberei și abia așteptăm să celebrăm această deschidere împreună,”

Vizitatorii vor putea comanda produsele preferate atât la casa de marcat, cât și la kioskuri, sau prin aplicația de mobil Popeyes. La fiecare comandă plasată prin aplicație sau WebApp vom primi și puncte de loialitate. În România, Popeyes are 3 restaurante deschise până în prezent.

Vorbim despre unități amplasate în București: Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center și AFI Cotroceni. Până la final de an 2022 vom avea și alte inaugurări în Capitală, iar din 2023, lanțul de restaurante se extinde și în alte orașe mari din țară. Recent am degustat și noi puiul chiar aici.