Carrefour deschide un nou magazin Express în clădirea Globalworth, pregăteşte o extindere în Corbeanca

0
2208

Carrefour apasă pedala de acceleraţie pentru extindere pe final de an 2019. Pe de o parte avem un nou Carrefour Express în clădirea Globalworth, dar şi un hipermarket nou în Corbeanca. Avem detalii despre ele mai jos.

Clădirea turn Globalworth din Bucureşti, unul dintre cele mai mari sedii Office, care găzduieşte Huawei şi Vodafone a trecut printr-o perioadă de lucrări în ultima vreme. A primit o podea cinetică şi multă vegetaţie, dar şi un nou magazin Carrefour Express. Acesta vine să concureze cu Mega Image-ul cel mare aflat în ansamblul Promenada/Floreasca Tower. Include un spaţiu Food2Go şi o cafenea cu bar şi este gândit pentru afluxul uriaş de corporatişti din zonă.

În magazin sunt listate 3000 de produse, inclusiv mâncare bio ambalată, salate fresh, sandvişuri, mixuri libaneze şi pui. Există 7 case de marcat în acest Carrefour Express, dintre care 5 sunt case rapide de tip „self service”. În noul magazin se află ecrane LED prin care veţi afla toate ofertele şi găsi etichetele electronice necesare. Există şi aplicaţia Carrefour Pay cu care scanaţi produsele luate de la raft şi le puteţi plăti apoi la casele rapide.

În magazin se pot cumpăra şi viniete şi există şi un Pay Point. Carrefour are 36 de hypermarketuri în România şi peste 360 de magazine tip supermarket. Retailerul francez se va extinde de pe 4 decembrie cu un hipermarket Carrefour Corbeanca, în incinta complexului comercial DN1 Value Center. Acel magazin va include o zonă dedicată băutorilor de vin, dar şi o sumedenie de produse BIO şi sesiuni de live cooking la zona Gastro.

În 2019 am mai avut o deschidere de magazin similar în Zalău.

Sursa foto