TED’s Coffee deschide noi cafenele la Cluj şi Bucureşti; Iată ce planuri de extindere are lanţul

0
1891

TED’s Coffee Co se extinde, iar lanţul de cafenele a anunţat deschiderea unei a doua locaţii în Cluj (franciză). Noua cafenea se deschide după o investiţie de 90.000 de euro. Astfel, reţeaua TED’s Coffee ajunge la 31 de locaţii în România şi la două în Cluj.

Aflăm şi că se va deschide o unitate nouă şi în Bucureşti, pe Bulevardul Dacia pe 17 decembrie. Se află în cadrul ansamblului imobiliar Business Center The President. Are 110 metri pătraţi (parter şi subsol) şi o terasă de 70 de metri pătraţi. Spaţiul nou din Cluj are 100 de metri pătraţi, iar noua locaţie este stradală şi o completează pe prima din oraş, deschisă în clădirea de birouri United Busines Center, aproape de Iulius Mall. Curioşii vor putea încerca aromele de cafea TED’s la cafeneaua cea nouă pe Strada Gheorghe Bariţiu numărul 14.

Povestea TED’s Coffee Co începea în 2013, iar din 2019 lanţul ajungea la 23 de unităţi. Până la final de an sunt şanse bune să ajungă la 35 de unităţi, după extinderea în Bucureşti, Braşov, Oradea, Timişoara, Sibiu şi Ploieşti. 15 dintre cafenele sunt deschise în regim de franciză. Taxa de intrare în franciză este între 5000 şi 10000 de euro, în funcţie de mărimea locaţiei şi tipul său.

Predicţiile sunt de o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro în anul 2019. TED’s s-a mai extins cu o cafenea şi la parterul mall-ului Park Lake şi cu alte 2 unităţi în luna octombrie din acest an.