Carrefour şi Bringo extind serviciul de livrare în 30 de minute în Bucureşti şi Iaşi

0
732

Carrefour şi Bringo au crescut raza de acoperire pentru serviciul de livrare în 30 de minute disponibil în Bucureşti şi Iaşi. Sunt incluse în planul de expansiune magazine de tip Carrefour Market, dar şi Carrefour Market Express, pentru livrări în proximitate.

Clienţii îşi primesc comanda în doar 30 de minute, iar costul de livrare este de doar 9.99 lei. În acest moment serviciul de livrare este disponibil pentru 16 magazine din Bucureşti şi 9 magazine din Iaşi. În plus au fost adăugate 20 de magazine noi în Bringo, pentru o prezenţă totală de 83 de magazine în aplicaţie, cu toate variantele posibile: Hipermarket, Market şi Market Express, dar şi Bonteria Very & So din Bucureşti şi 4 magazine Supeco din ţară.

Până la final de an serviciul de livrare rapidă în 30 de minute ar trebui să ajungă şi în Timişoara şi Cluj. În Bucureşti primele magazine care fac parte din aceste planuri de extindere sunt Carrefour Market Barbu Văcărescu şi Drumul Taberei Columbus. Practic există câte un magazin Carrefour de proximitate inclus în aplicaţia Bringo în toate cartierele din Bucureşti.

În Iaşi serviciul de livrare rapidă a debutat aproape de Carrefour Market Iaşi Palace Mall, Iaşi Iulius Mall şi unitatea din Şoseaua Arcu. Mai sunt în reţea şi Market-urile din Vasile Lupu, Sălciilor şi Bucium dar şi Market-urile Express Păcurari, Nicolina şi Dacia. La final de septembrie 2021 Carrefour a preluat ultimele acţiuni Bringo şi a devenit unicul acţionar. Asta după ce vânzările în platformă au crescut în mod însemnat în 2020. Compania a avut afaceri de 47.4 milioane în 2020, de la 6.8 milioane în 2019.