Cele mai bune 5 aparate pentru ascuțit cuțite, la sub 200 de lei

0
5039
Cutite

Astăzi lăsăm borcanele de murături deoparte și ne ocupăm de cuțite, mai precis de ascuțitoare de cuțite. Vine iarna și mulți au început să pună la congelator carne și diferite preparate unde cuțitele au fost accesoriul principal. Astăzi noi ne-am gândit să vă prezentăm cele mai bune 5 aparate pentru ascuțit cuțite, modele care nu trec de 200 de lei.

Aparatele le-am găsit pe eMAG, acolo unde există un sistem de recenzii bine pus la punct. Se pot sorta în funcție de popularitate, iar cumpărătorii își exprimă în comentarii părerea despre produse. Iată ce avem pe listă!

Knife Grinder

Cutite

Primul model de pe listă este Knife Grinder, un aparat pentru ascuțit cuțite potrivit pentru uz casnis sau profesional. Vine cu o tijă din oțel inoxidabil de calitate pentru ascuțirea celor mai uzate lame. Poate restaura lame în câteva secunde și este și rezistent. Prima tijă de ascuțire a diamantului repară și îndreaptă lamele deteriorate, a doua tijă restabilește forma V, iar cea de-a treia polizează pentru o lamă fină. Prețul este de doar 22.90 lei.

Camry CR 4469

Camry CR 4469

Mergem mai departe la Camry CR 4469, un ascuțitor electric de cuțite. Acesta oferă două nivel de ascuțire, primul pentru redarea ascuțirii lamei cuțitului, iar al doilea pentru finisare. Are ventuză de fixare, fiind mai ușor de manevrat. Există și opțiuni pentru ascuțirea fină sau medie, iar prețul este de 90.44 lei.

Iată ce declară un cumpărător:

Ascute cutitele profesionist, În timp foarte scurt, În 2-3 minute. Este foarte uȘor de folosit. Recomand cu drag.

Aparat ascuțit cuțite BellFyd

BellFyd este un alt aparat de ascuțit cuțite, un model gândit pentru a fi utilizat eficient de toată lumea, fie dacă ești stângaci sau dreptaci. Ni se promite o ascuțire imediată și precisă în unghiuri drepte și un sistem revoluționar în 4 etape. Este destinat atât cuțitelor din oțel inoxidabil, cât și celor cu un conținut ridicat de carbon.

Cutite

Aparatul are o zonă de ascuțire standard pentru cuțitele de tip occidental, folosind lame din carbid tungsten poziționate la 14 grade. Zona ASIAN este potrivită pentru lama delicată a unui cuțit japonez, la unghi de 10 grade. Avem și zona de ascuțire cu particule de diamant COARSE care repară lamele totice, iar zona FINE vine cu ceramică și oferă cuțitului o muchie lustruită perfect. Prețul este de 74.97 lei.

Piatră de ascuțit BellFyd

Dacă vrei ceva mai spre tradițional, atunci ai piatra de ascuțit cuțite Premium BellFyd 1000/6000. Vine cu grătar dublu, conține ghidaj de unghi și bază de bambus antiderapant și este și multifuncțională. Poți ascuți atât cuțite de bucătărie, de vânătoare, foarfece, dalte sau chiar și toporul.

Cutite

Avem zona precum Pebble 1000 ideală pentru cuțitele care și-au pierdut marginea tăioasă, sau zona Pebble 6000 care acționează ca o punte de legătură între ascuțire și finisaj super-ascuțite. Prețul aparatului este de 165.41 lei.

Ascuțitor cuțite AnySharp

Ultimul model de pe listă se numește AnySharp Essential și vine cu promisiunea că este cel mai bun ascuțitor de cuțite din lume. Acesta poate fi utilizat pentru ascuțirea cuțitelor din orice tip de oțel, chiar și cele mai dure (Global, Sabatier). Poate ascuți și lamele zimțate mari, precum cele ale cuțitelor de pâine sau de vânătoare.

AnYSharp

Se folosește aici tehnologia unică brevetată a carburilor de tungsten (wolfram) pentru a prelungi viața cuțitelor. Are sistem de prindere pe orice suprafață și vine cu suprafață de ghidare, iar unghiul de ascuțire este presetat la 20 grade. Pentru ascuțire tot ce trebuie să facem este să trecem lama cuțitului prin ascuțitor de 3-4 ori folosind o presiune ușoară. Se vinde pentru doar 69.99 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Face ce trebuie să facă. Ascute cuțitele exact cum trebuie, fie că au lama dreaptă sau zimțatp (pe ambele parti!!!) Am deja două ascuțitori.