Ce poți mânca cu 4 euro în Grecia

0
586

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la ultimul episod din „Jurnal din Creta”. Suntem în ultima zi de Grecia așteptăm să ne i-a bus-ul către aeroport, așa că m-am gândit să vă arăt care este cea mai ieftină mâncare de aici.

Restaurantul se află în centrul sătucului Sissi, este și cam singurul reper pe care pot să-l dau, așa că să trecem la concluzii.

Mâncarea

Am ales să luăm două preparate, Gyros big pita și Souvlaki pita. Practic acel ghiros a venit într-o pâinică crocantă, scobită în interior, și umplută cu carne, cartofi pai, tzatziki și roșii. Totul a fost destul de simplu, mi-a plăcut mult acea pâinică crocantă, dar dezavantajul acesteia a fost că acoperea celelalte gusturi, ceea ce nu mi-a fost pe plac. Gustul cărnii a fost unul ușor condimentat, iar despre tzatziki vă pot spune că a fost unul destul de cremos, parcă nu a folosit un iaurt așa gras, dar per total gustul a fost ceea ce trebuie. Souvlaki-ul în schimb mi-a plăcut mai mult, carnea a fost mai condimentată, iar cu acea pâinică era mai ușor de mâncat. Combinația de gusturi a fost cam aceeași, deci nu pot spune că m-a dat așa tare pe spate.

Concluzia

Mâncarea a fost exact așa cum ne așteptam, de încercat o dată, cazul în care trebuie să pleci, ești rupt de foame și vrei ceva ieftin.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră! Ps. Ne revedem din Bratislava!

#Restaurant #grecia #timisoara
#bucuresti #romania #food
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239