McDonald’s introduce ouă bio de la Familia Toneli în meniul său

0
713

McDonald’s România trece la o abordare bio când vine vorba despre ouăle folosite în restaurantele sale. A introdus în meniul său ouă bio de la Familia Toneli. Aceasta este o premieră pe piaţa restaurantelor cu servire rapidă din ţara noastră.

Ştim deja că McDonald’s foloseşte ouă în special la preparatele de mic dejun, iar acum acestea vor conţine exclusiv ouă bio de la Familia Toneli. Acesta este singurul furnizor local acreditat de către lanţul american de fast food pentru categoria de produs ou. Asta din dorinţa ca operatorul să ofere produse savuroase din ingrediente de înaltă calitate. Cei care optează pentru micul dejun McDonald’s pot savura sandvişuri gustoase McMuffin şi omlete din ouă proaspete, bio.

Nu e singurul parteneriat de genul, deoarece în vara lui 2021, McDonald’s a lansat Supreme Chicken Tenders, realizate din pui de la fermele Transavia. Acum sunt folosite ouă bio, produse ecologice de la găini crescute în sistemul de agricultură eco-friendly. Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România, cu o producţie de peste 400.000 de ouă pe an, fiind astfel lider de piaţă.

Brandul familia Toneli are notorietate prin acţiunile desfăşurate în ultimii ani, dar şi recunoaştere internaţională prin premiile obţinute de produsele Toneli, precum medalii de aur la Internaţional Taste Institute şi Monde Selection.