Cel mai bun robot de bucătărie din oferta eMAG până în 1.500 lei: Bosch MUM58364 – aparatul ideal pentru orice task din bucătărie

0
1816
Bosch MUM58364

Achiziția unui aparat de bucătărie este uneori anevoioasă, asta pentru că trebuie să te informezi din diferite surse înainte de achiziție. De regulă auzim de la prieteni sau rude că respectivul aparat se descurcă de minune, sau poate reducerea primită ne face să îl achiziționăm. Astăzi am intrat pe eMAG în căutarea celui mai bun robot de bucătărie și am dat peste Bosch MUM58364.

Acesta este robotul de bucătărie poziționat pe primul loc în topul preferințelor cumpărătorilor, luând în calcul doar acele modele livrate și comercializate de eMAG. A primit 112 recenzii, iar dintre acestea 86% (77 recenzii) au nota maximă (5 din 5), publicul fiind cu adevărat mulțumit de ce livrează aparatul. Puteți citi și comentariile lăsate de aceștia și afla despre experiența fiecărui utilizator în parte.

Bosch MUM58364

Ce rezervă Bosch MUM58364 din punct de vedere al dotărilor? În primul rând are un motor foarte puternic, de 1000W. Acesta este ideal pentru utilizarea intensivă în bucătărie și poate procesa rapid aluaturi de până la 1kg făină + ingrediente. Vine cu un bol mare din oțel inox cu o capacitate de 3.9 litri care permite prepararea a până la 2.7 kg de ameste pentru prăjituri sau 1.9 kg aluat.

Bosch MUM58364

Aparatul dispune de o geantă practică pentru depozitare rapidă și ușoară a setului de patiserie în interiorul bolului și are și funcție EasyArmLift. Aceasta din urmă implică un braț rabatabil și parcare automată pentru accesoriile de aluat, fiind livrată o experiență ușoară și comodă de utilizare. Fiind un robot de bucătărie, înseamnă că este și multifuncțional având multe accesorii la pachet.

Recenzii Bosch MUM58364:

Bosch MUM58364

Vine cu un tel pentru amestecat, tel pentru creme, cârlig pentru frământat, dispozitiv pentru feliere/răzuire cu 4 discuri pentru mărunțire. Poate tăia, felia și include și alte accesorii precum blender, storcător de citrice și tocător de carne. Apare și accesoriul CUBE CUTTER care va tăia sub formă de cuburi alimentele.

Accesorii incluse Bosch MUM58364:

  • Spirale pentru framantarea aluatului, teluri pentru batere si amestecare;
  • Accesoriu pentru razuit cu 3 discuri (disc reversibil pentru feliere, disc reversibil pentru maruntire, disc pentru razuire mediu-fin);
  • Disc de razuire (grosier);
  • Accesoriu pentru taiat cuburi (ex: pentru salata boeuf);
  • Blender – capacitate 1,25 l;
  • Masina de tocat carne;
  • Storcator de citrice;
  • Geanta pentru depozitare accesorii;
  • Capac transparent pentru vasul de mixare, cu orificiu de umplere;
  • DVD cu retete, interactiv.

Aparatul are și mixare planetară 3D, 7 setări pentru viteză + funcție puls. Avem și control al puterii pentru viteza constantă în timpul utilizării. Opțional vei putea cumpăra și alte accesorii compatibile pentru extra funcționalități. Este și ușor de curățare, are piciorușe din cauciuc cu ventuză pentru stabilitate și funcție soft start pentru a preveni stropirea și împrăștierea ingredientelor.

Toate aceste funcții și caracteristici îl transformă într-un robot de bucătărie ideal. Poți profita și de oferta promo prin care primești 5 ani garanție la achiziția până pe 31 mai 2021.

Aparatul Bosch MUM58364 este disponibil pe eMAG aici!