Panasonic introduce pe piață o nouă gamă inovativă de mașini de făcut pâine, disponibile din luna mai în România

1
3870
Panasonic

Acest final de săptămână marchează și lansarea unor noutăți marca Panasonic, unul dintre liderii de piață pentru categoria de electrocasnice mici de bucătărie. Așa cum spune și titlul postării de față, noutățile de azi constă într-o serie de mașini de făcut pâine. Detalii pe larg despre noua gamă inovativă aflați din rândurile următoare.

În primul rând trebuie să știți că avem pe listă 4 modele care vor răspunde nevoile tuturor consumatorilor. De asemenea, vă reamintesc faptul că Panasonic este un pionier, fiind primul brand care a vândut mașini de pâine în întreaga lume. Are o experiență de peste 34 de ani în comercializare acestor produse și de-a lungul timpului și-a adaptat continuu aparatele.

Noul lineup include modele pentru patiserul creativ sau pentru iubitorul de pâine fără gluten, iar procesul de coacere devine o distracție.

Iată cele 4 modele Panasonic:

  • SD-YR2550 Mașină de pâine complet automată culoare argintie, cu dozator de drojdie și de nuci / stafide
  • SD-YR2540 Mașină de pâine complet automată culoare gunmetal, cu dozator de drojdie și de nuci / stafide
  • SD-R2530 Mașină de pâine complet automată, cu dozator de nuci / stafide
  • SD-B2510 Mașină de pâine automată

Suntem informați că varianta SD-YR2540 oferă 32 programe automate, în timp ce SD-YR2550 oferă 31 astfel de programe. În cazul modelelor SD-R2530 avem 30 programe automate, iar pe SD-B2510 un număr de 21 programe. Acesta îți vor permite să prepari pâine proaspătă, inclusiv integrală. Poți prepara și aluaturi de pizza, brioșe, prăjituri, aluaturi, gemuri sau compoturi în funcție de model.

Panasonic

Aceste noi mașini de pâine au și senzori duali de temperatură care măsoară atât temperatura camerei cât și temperatura de la interiorul aparatului. Se pot ajusta și controla intervalele de timp pentru ca fermentarea aluatului să fie perfectă și că aluatul crește și se odihnește constant de fiecare dată. Avem o funcție nouă de frământare care reproduce aceleași mișcări ca la frământarea manuală pentru o consistență ideală.

Panasonic

Noile mașini de pâine Panasonic au și un design orizontal nou subțire care ocupă spațiu minim pe blat. Există și moduri manuale care îți permit să pregătești pâinea și prăjiturile cum îți dorești tu. Avem și programe Bread Mix pentru amestecuri deja preparate care se adaugă în tavă împreună cu apă, iar apoi mașina se ocupă de restul.

Panasonic

Apar și programe pentru prăjituri, iar aparatele pot prepara produse și fără gluten ideale pentru cei care au intoleranță autoimună la gluten sau urmează o dietă fără gluten. Pe modelele SD-YR2540, SD-YR2550 și SD-R2530 avem și dozator automat pentru stafide sau nuci. Ingrediente precum nuci, semințe, măsline, fructe uscate sau mezeluri pot fi adăugate la momentul potrivit în procesul de preparare.

Panasonic

De asemenea, pe variantele SD-YR2540 și SD-YR2550 există un dozator inteligent de drojdie unic. Acesta va adăuga automat drojdia în tavă la momentul potrivit din ciclul de amestecare. Noile mașini de pâine Panasonic vor sosi începând din luna mai pe piața din România.