Cel mai nou episod LIDL „Bucătar Fără Scăpare” este aici: iHatePink ne prezintă „Home Edition” (Video)

0
1897

LIDL îşi continuă provocările şi capcanele din bucătăria sa, de această dată cu un invitat special nou. După Alina Ceuşan şi Adi Despot, acum avem episodul 3, Home Edition pentru „Bucătar Fără Scăpare”. Capcanele din bucătărie se mută în distanţare socială, iar YouTuberul de gaming iHatepink încearcă se rezolve toate provocările la el acasă.

Andrei Aradits şi Chef Florin Dumitrescu sunt gazdele şi provocatorii care îl ajută şi încurcă pe tânăr. Acesta este un mega board game, iar proba numărul 1 a fost găsirea reţetei, cu 60 de secunde disponibile. Totul a început cu un soi de kaleidoscop în care se afla ascunsă reţeta. Florin Dumtirescu s-a transformat în vocea stresului şi presiunii care îl bombarda pe YouTuber cu consoane, vocale, silabe şi un baraj de teasere.

Falafel wrap a fost reţeta găsită, iar apoi s-a trecut la aprovizionare, prin „Proba Aprozar”. Tânărul a trebuit să dea cu un zar mic pentru a deschide un zar mare. Era un adevărat sistem de păpuşi matrioşca, doar că pe cronometru, cu zar în zar în zar. Poate cea mai complicată probată a fost cea cu zarul până la urmă, care l-a şi încuiat pe iHatepink. El s-a ales doar cu lămâi, lipii, roşii, ceapă şi pesmet. Am avut şi o probă cu mini frigidere, în care concurentul a găsit fasole şi iaurt, nu cea mai fericită combinaţie dacă mă întrebaţi pe mine.

Nu vreau să vă fac prea multe spoilere, dar pot zice că atât gazdele, cât şi concurentul au făcut maximul din acest Home Edition şi l-au făcut palpitant chiar şi în bucătaria mică a lui Pink. Carnea de porc s-a lăsat greu câştigată, cu un episod de „charades” clasic. Rezultatul final a arătat delicios, a fost şi destul de sănătos şi drumul spre preparat a fost palpitant. Narcisa, „papila” juriului a fost doborâtă de…. gustul de usturoi.

La final avem şi o judecată dură din partea lui Chef Florin şi o rundă bonus, pedeapsă. Nu uitaţi să priviţi tot clipul pentru că ascunde un indiciu pentru concursul la care puteţi participa pe site-ul LIDL. Tare sunt curios cine va fi următorul invitat. Nu ar strica un Micutzu, un Bendeac sau un Dorian Popa poate.