Cel mai nou restaurant din Timișoara: Bohema

0
431

Descoperirea culinară la Bohema: un nou simbol gastronomic în Timișoara

Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod pe canalul Degustăm cu Denis. Vă invităm să apăsați clopoțelul pentru notificări și să împărtășiți această aventură culinară cu prietenii. Recent, am avut ocazia unică de a participa la evenimentul de lansare al restaurantului Bohema din Timișoara, situat pe strada Lucian Blaga, numărul 1.

Bohema ne-a impresionat de la prima vedere cu design-ul său rafinat și atmosfera elegantă. Experiența noastră a fost îmbogățită de acest decor plin de magie și rafinament.

Am savurat o seară deosebită, cu un meniu variat, inclusiv vinuri selecționate și cocktail-uri personalizate, fie cu sau fără alcool. Starul serii a fost, fără îndoială, mâncarea excepțională.

Unul dintre highlight-uri a fost mușchiul de porc, preparat meticulos prin metoda sous-vide. Această tehnică a garantat o carne suculentă și fragedă, un adevărat festin pentru simțuri. Mușchiul a fost acompaniat de o crustă aromată de alune, piure de cartofi cremos și bogat în unt, plus un cartof copt pentru o notă rustică. Sparanghelul sote a adus o prospețime binevenită în acest preparat de clasă.

Ce a transformat acest fel într-o experiență unică a fost sosul de afine cu o nuanță subtilă de scorțișoară, creând o simfonie de gusturi memorabile.

În concluzie, vizita noastră la Bohema a fost o aventură culinară de neuitat. Ne vom întoarce cu siguranță pentru a descoperi și alte delicatese din meniul lor diversificat. Vă recomandăm să vizitați Bohema pentru o experiență gastronomică inegalabilă. Alăturați-vă canalului „Degustăm cu Denis” în această călătorie epică prin lumea gusturilor rafinate.

🔵 FACEBOOK: Bohema Restaurant Timișoara
🟣 INSTAGRAM: Bohema Instagram
🟡 ADRESĂ: Lucian Blaga, nr 1

Ne găsiți și aici:
Site Degustăm
Facebook Degustăm
Instagram Degustăm
Twitter Degustăm
🤙 +40.722.640.239