Chef Adi Hădean şi voluntarii săi au livrat peste 30.000 de porţi de mâncare către personalul medical şi persoanele vulnerabile

0
859

Aici la Degustăm.ro nu acoperim doar subiecte legate de arta gătitului, de cele mai noi restaurante şi cele mai fine preparate. Uneori descoperim şi latura umană a unor personalităţi din zona culinară, inclusiv cea locală. Spre exemplu azi aflăm că Chef Adi Hădean a pregătit 33.308 porţii de mâncare caldă alături de voluntarii săi şi le-a livrat în ultima lună către personul medical şi persoanele vulnerabile.

Aceste porţii de mâncare au fost livrate zilnic în prima lună de campanie umanitară Solidar Social. Mâncarea a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş, Spitalul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Colentina şi la persoanele vulnerabile aflate în evidenţă Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Peste 50 de voluntari au trebăluit în bucătărie, dar şi la ambalare, iar peste 30 de şoferi au susţinut proiectul lui Adi Hădean.

Companii precum Macromax, Penny Market, Unilever, Hochland, Univer sau Nordic au donat ingrediente, iar oameni de rând au donat bani prin platforma activsocial.ro. Mâncarea gătită este transportată în condiţii de siguranţă maximă, folosind 5 autoutilitare oferite de Autonom şi alimentate cu carburant de la MOL România şi OMV Petrom.

„Solidar Social” este o acţiune umanitară pusă în mişcare pe 1 aprilie de către Asociaţia Adi Hădean, alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti. Rolul său este de a găti şi distribui zilnic 1200 de porţii de mâncare gratuit, reprezentând singura masă caldă a zilei pentru 400 de oameni. Poţi dona alimente, materiale şi bani aici, dar afli şi cum să faci voluntariat, în această perioadă în care fiecare gest contează.