O parte din Uber Eats se alătură echipei Tazz by eMAG, platformă de livrare de mâncare şi produse

0
1112

Vă informam săptămâna trecută că Uber Eats părăseşte România din iunie, iar acum aflăm că echipa sa deja pleacă la concurenţă. O parte din echipa Uber Eats se alătură platformei de livrări de mâncare şi produse Tazz by eMAG. Avem detalii în articol.

Tazz by eMAG a anunţat că a cooptat deja o parte din echipa Uber Eats, în frunte cu directorul de vânzări. Mutarea se face în încercarea de a dezvolta reţeaua de restaurante locale partenere şi piaţa din Bucureşti. Cătălin Gealapu, în vârstă de 34 de ani vine la Tazz by eMAG, după o experienţă solidă în zona de food delivery, având parteneriate multiple dezvoltate cu restaurantele locale. Aflăm şi că oferta Tazz by eMAG se extinde, iar McDonald’s este acum disponibil pe platformă în Bucureşti, după disponibilitatea sa în Timişoara, Cluj-Napoca, Arad, Brăila, Oradea, Iaşi, Alba Iulia, Baia Mare, Braşov, Constanţa, Deva, Ploieşti şi Sibiu.

Până la finalul lunii iulie, Tazz by eMAG are ca scop atragerea de încă 300 de restaurante din Bucureşti. Alţi parteneri în afara restaurantelor sunt eMAG, Mega Image (cu livrare în 60 de minute), Sensiblu şi Dr. Max, dar şi dm. În ultima lună pe fondul pandemiei de Covid-19, comenzile via Tazz by eMAG au fost de 4 ori mai mari, iar cea mai mare comandă a fost de 5699 lei. Tazz by eMAG este disponibilă atât sub formă de aplicaţie iOS şi Android, cât şi din browser pe www.tazz.ro.

Este o platformă de livrare ultra rapidă în 60 de minute pentru mâncare gătită din restaurante, produse alimentare, bunuri de larg consum şi produse de la eMAG. Este derivată din platforma Eucemananc, preluată de eMAG.