Chefi la Cuţite îşi schimbă de azi prezentatorul; Află cine o înlocuieşte pe Gina Pistol

0
1855

În ultimele 2 episoade ale sezonului 9 „Chefi la Cuţite” s-au întâmplat lucruri importante. A început bootcampul şi am avut o sumedenie de eliminaţi, întâi prin „filtrarea” celor prea tineri, prea bătrâni sau a expaţilor din concurs. Apoi au venit probele cu sandvişul şi cartoful şi au fost formate echipele. Ei bine episodul de azi aduce o altă schimbare importantă: cea de prezentator.

Gina Pistol a trebuit să nască pe parcursul filmărilor la sezonul 9 şi a părăsit emisiunea, lăsând locul Irinei Fodor. Aceasta va prezenta alături de Speak probele care urmează până la final de sezon. Irina Fodor este soţia lui Răzvan Fodor, bun prieten cu Chef Sorin Bontea, făcând echipă cu el în „Asia Express”. Irina Fodor este mamă, soţie şi om de televiziune. Provine din Buzău şi a urmat cursurile Facultăţi de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti, activând apoi ca reporter.

A fost prezentator apoi la „Poveştiri adevărate” şi a colaborat câţiva ani cu trustul PRO. Acum ajunge la Antena 1, în cadrul emisiunii „Chefi la Cuţite”, pe care o va prezenta cel puţin în sezonul 9. Cu Gina Pistol în concediu de maternitate ar putea prezenta şi sezoanele următoare. Răzvan şi Irina Fodor s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare din Buftea.

Revenind în 2021, în episodul de pe 4 mai 2021, adică azi Irina Fodor o va înlocui pe Gina Pistol, care i-a făcut o prezentare mărinimoasă noii gazde. Gina i-a făcut şi un training cu privire la comportamentul şi relaţionarea cu concurenţii şi chefii plus glumele interne.

În ediţia din 3 mai 2021, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au ales culorile tunicilor care îi vor reprezenta în acest sezon. Sorin Bontea este căpitanul echipei verzi, adică „Furculiţele”, în vreme ce Florin Dumitrescu se va ocupa de echipa albastră, „Cuţitele”. Chef Cătălin Scărlătescu îi coordonează pe cei cu tunici mov, „Linguriţele”. Fiecare are câte 8 concurenţi, iar primele eliminări ar trebui să apară de azi, când vor începe să fie activate şi amuletele.