Răzvan Fodor i-ar putea lua locul Ginei Pistol la „Chefi la Cuţite”

0
917

Probabil ştiţi deja că mâine, pe 28 februarie începe sezonul 9 din „Chefi la Cuţite” pe Antena 1. Schimbarea s-a făcut în ultima clipă, după ce show-ul culinar trebuia să înceapă de fapt pe 1 martie, dar a luat locul iUmor în grila Antena 1. Azi descoperim o posibilă schimbare cu privire la prezentatorul emisiunii.

În sezonul 9 cei 3 chefi rămân la posturi (Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu), iar Gina Pistol este ajutată de Speak, în rol de co-prezentator. Asta pentru că Gina trebuie să se odihnească, ea pregătindu-se să nască în curând. A apărut deci şi problema înlocuirii sale în postura de prezentator pe viitor, câtă vreme e în concediu maternal. Un nume vehiculat în presa locală este Răzvan Fodor, bun prieten cu Sorin Bontea după aventura de la „Asia Express”, ediţie câştigată de cei doi.

Actorul şi muzicianul în vârstă de 45 ani va fi văzut mai des la Antena 1 în perioada următoare, pentru că pe 5 martie începe un nou sezon din „Burlacul”, unde e prezentator. El mai joacă şi în serialul „Adela” şi surse din industrie afirma că ar începe filmările şi pentru sezonul 10 „Chefi la Cuţite” în următoarele luni. Fodor nu e străin de producţii culinare, el lurcand cu aceeaşi echipă la „MasterChef” de la PRO TV, pe vremea când acelaşi trio se afla acolo în juriu.

Vă reamintesc că sezonul 9 Chefi la Cuţite începe pe Antena 1 pe 28 februarie, de la ora 20:00. Va mai avea încă două episoade în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, după cel de duminică. Aşteptam să vedem cine ia amulete, cum arată noile echipe şi sper să scăpăm de pară ca ingredient în sezonul acesta.