City Grill vine la Sibiu şi Oradea în 2019; Iată planurile lanţului de restaurante

1
1790

City Grill începe anul 2019 cu planuri mari, planuri de extindere. Lanţul de restaurante va ajunge şi la Sibiu, dar şi în Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara sau Constanţa. Se caută clădirile potrivite în acest moment.

Se discută şi despre deschiderea de locaţii Hanu Berarilor, care face parte din acelaşi lanţ. Brandurile City Grill şi Hanu Berarilor vor ieşi din Bucureşti în 2019, fiind inaugurat cel puţin un restaurant în marile oraşe din ţară. Oradea ar fi favorita la o astfel de inaugurare în perioada următoare. Acolo se poartă negocieri cu proprietarii de clădiri istorice pentru un Han al Berarilor.

În acest moment grupul City Grill are 19 restaurante şi cafenele şi înglobează branduri precum Hanu Lu Manuc, Pescăruş, Hanu Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill şi City Cafe. În ultimii ani business-ul a mers pe creştere, cu o cifră de afaceri de peste 115 milioane de lei doar anul trecut. Începând din 2017 investitorii companiei au preconizat o creştere constantă cu 10-15% anual.

City Grill caută în special clădiri istorice pentru aceasta extindere şi locaţii cu însemnătate istorică. Oraşe ca Sibiu, Braşov şi Oradea sunt pline de amplasamente de gen, dar trebuie aprobări de la primărie şi grijă mare cu structurile de acum zeci, poate chiar sute de ani, ce au nevoie de consolidare sau reabilitare.

Sursa foto