Ora Experience este un nou restaurant de pe Calea Floreasca, ce propune o experienţă de fine dining

0
2614

Ora Experience este cel mai nou restaurant de tip fine dining din zona de nord a Capitalei, Floreasca. Experienţa sa este inedită prin faptul că propune conceptul unei galerii de artă, faţă de un restaurant cu decor clasic.

Este o locaţie gândită pentru iubitorii de artă, iar conceptul este dezvoltat de către Bogdan Cervenschi, împreună cu chef Manos Athanasopoulos. Acesta este un chef grec, care a lucrat în multiple restaurante din Mykonos. Are în CV-ul său clubul Mad House, Cabaret, The Gang, restaurantele Ad Hoc, Ză Lokal, Cărţi Dulciuri şi Flori şi altele.

Restaurantul Ora Experience se afla pe Calea Floreasca 70-72 şi are o capacitate de 35 de locuri. Veţi cheltui cam 100 de lei pentru o persoană, iar investitorii au anticipat o cifră de afaceri de 400.000 de euro pentru 2019. Investiţia a fost de 150.000 de euro în această locaţie. Vor avea loc aici şi vernisaje de artă, cu opere expuse în fiecare seară.

În meniu se află tacos, celebrul prepăt coreean Bao, dar şi specialitatea bucătarului Manos: supă de dovleac cu bacon afumat şi smântână de capră. Friptura de miel, caracatiţă la grătar cu garnituri de legume, dar şi tartar de langustine cu ghimbir fac deliciul clienţilor.

Sursa foto