Coca-Cola lansează prima sa nouă aromă din ultimii 10 ani: Orange Vanilla

0
3145

După mai bine de un deceniu, Coca-Cola anunţă lansarea unei noi arome pentru băutura sa celebră. E vorba despre Coca-Cola Orange Vanilla, iar echipa de cercetare şi studiu a gigantului american luase în calcul şi versiuni cu lămâie, ghimbir şi fructe de pădure.

Piaţa din Australia şi Canada a avut deja parte de o lansare de test vara trecută, iar acum e momentul unui debut global. Coca-Cola Orange Vanilla vrea să aducă înapoi senzaţia de lipsă de griji asociată verii. Gustul este comparat cu îngheţata din suc pe care o savuram când eram mici. Coca-Cola Orange Vanilla ar trebui să ajungă în magazine pe 25 februarie, cel puţin în Vest.

În ultimii ani am văzut ceva schimbări de strategie la Coca-Cola. În 2016 a apărut conceptul de One Brand, toate variantele de Coca-Cola cu o identitate vizuală comună şi campanii creative la comun. Am văzut şi o relansare a lui Coca-Cola Zero Sugar în 2017, cu succes. În perioada Crăciunului 2018 la noi au dat lovitura variantele cu Scorţişoară şi Ghimbir de Cola Zero.

Între timp americanii se bucură şi de Diet Coke Blueberry Acai şi Strawberry Guava. Orange Vanille Coke va avea o variantă standard, cu zahăr şi una Coke Zero. Vanilla Coke există din 2007, în cazul în care vă întrebaţi.