Complexul Therme deschide restaurantul Humboldt, în zona The Palm

0
2327

Cum vă sună ideea unui restaurant care combină 5 bucătarii internaţionale cu un decor de Dubai? Cam acesta pare să fie conceptul din spatele noului Restaurant Humboldt, deschis în cadrul complexului Therme de la Baloteşti. Avem detalii mai jos.

Noul restaurant a fost deschis în urma unei investiţii de 3.5 milioane de euro. Restaurantul Humboldt oferă 190 de locuri pe un spaţiu de 1100 de metri pătraţi la interior şi are şi o terasă de peste 900 de mp. Aspectul inedit este combinaţia dintre Sushi Bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood şi American Steak, dar şi o zonă cu Burgeri şi bucătărie americană.

Decorul este unul aerisit, cu foarte multă vegetaţie exotică, ferestre de mari dimensiuni şi spaţiu generos între mese. Sunt şi canapele de mari dimensiuni şi un Live Cooking Station, unde veţi putea vedea bucătarii oferind demonstraţii culinare. Mă aştept să fie filmate şi emisiuni culinare acolo şi să vedem şi evenimente gastronomice.

Noul Restaurant Humboldt

Descoperă în noul restaurant Humboldt, din zona The Palm, cele cinci zone distincte de inspirație culinară 🥗🍔🍣🍱🥢 care oferă peste 70 de preparate în fiecare zi.

Publicată de Therme Bucuresti pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

O bună parte din bucătărie este la vedere, aşa că vă puteţi vedea preparatele pe foc în vreme ce sunt gatite. Există şi un soi de Wine & Drinks corner, un bar pentru cei care vor doar un cocktail sau o limonadă. Ambianţa exotică şi denumirea vin de la exploratorulul Alexander von Humboldt. Therme Bucureşti se lansa în anul 2016 şi este cea mai mare locaţie Therme din Europa, cu un spaţiu de peste 250.000 de mp. Peste 70 de preparate vă stau la dispoziţie în fiecare zi.