Conceptul de restaurant 1 Minute se extinde în Bucureşti; Iată ce presupune

1
3051

Conceptul de „Quick Service Restaurant” se extinde la Bucureşti în perioada următoare, prin debutul restaurantului 1 Minute. Acesta va fi inaugurat în clădirea de birouri Unirii View în februarie 2019.

În România există 36 de magazine sub umbrela 1 Minute. Este un concept internaţional, care se axează pe servirea rapidă şi produse proaspete, în special sandvişuri. Noua unitate se va afla la parterul clădirii de birouri. În meniu se vor afla sandvişuri, salate, deserturi, sucuri proaspete din fructe şi cafea. Puteţi cumpăra şi snacks-uri dulci sau sărate, băuturi răcoritoare, cafea proaspătă, dar şi tutun şi accesorii asociate.

Cărţile şi revistele completează experienţa. Sună a rival pentru InMedio sau acele chioşculeţe verzi care au apărut la câteva staţii de metrou din Bucureşti şi care au sandvişuri de pui senzaţionale (posibil să fie tot din familia 1 Minute). Sau pot rivaliza cu experienţa din benzinăriile Mol şi OMV. Lagardere Travel Retail este în spatele reţelei 1 Minute, operând 4400 de magazine în zona de Duty Free, Fashion şi Food Service.

Unirii View este cea mai înaltă şi nouă clădire de birouri din centrul Capitalei. A fost finalizată recent de către Weerts Group şi are deja spaţii închiriate de Red Bull, H&M, NTT Data şi alte nume mari. Pune la bătaie 19 etaje supraterane şi are o parcare subterană pe 3 etaje. Unirii View se află pe Bulevardul Corneliu Coposu, aproape de Piaţa Unirii.

Sursa foto