KFC România inaugurează un nou restaurant la Alba Iulia; Iată unde se află

0
1331

KFC România a anunţat inaugurarea unui nou restaurant la Alba Iulia, după o investiţie de 900.000 de euro. E vorba despre o locaţie KFC aflată la parterul centrului comercial Alba Mall. Acesta este restaurantul KFC cu numărul 74 la nivel naţional.

Are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, capacitate de până la 98 de locuri şi include şi o terasă, funcţională vara. Aceasta este prima unitate KFC din oraşul Alba Iulia şi include două chioşcuri digitale cu 4 ecrane, folosite ca alternativă rapidă pentru cei care nu vor să aştepte prea mult comanda. Permit achitarea comenzii cash sau cu cardul.

KFC îşi continuă strategia anunţată în ultimul an şi anume de a îşi mări reţeaua de restaurante şi a se extinde şi în oraşele cu mai puţin de 100.000 de locuitori. Cum Alba Iulia a fost vizitat de zeci de mii, dacă nu chiar sute de mii de persoane cu ocazia Centenarului vine la fix această inaugurare. Echipa restaurantului include 50 de persoane, printre care Lucrători Bucătărie, Casieri, Bucătari, dar şi un Asistent Manager.

Celor angajaţi nu li se cere experienţă anterioară de lucru şi există şi varianta part time. Noul restaurant KFC se află pe strada Tudor Vladimirescu, nr 50A, la parter şi este deschis între orele 8:00 şi 23:00. Extinderea continuă, iar KFC ajunge la Satu Mare mâine, chiar cu două locaţii inaugurate în această lună.