Cora şi Foodpanda anunţă un parteneriat pentru livrări rapide de produse la domiciliu

1
1032

Marile lanţuri de magazine au început să se axeze serios pe livrare în această perioadă de pandemie şi izolare, oferind fie livrate gratuită, fie pachete predefinite cu produse necesare oricărui om. Azi aflăm că hipermarketul Cora a încheiat un parteneriat cu Foodpanda pentru livrări rapide de produse la domiciliu.

Foodpanda este cea mai mare platformă de food delivery din ţara noastră şi va ajuta Cora să îşi extindă aria şi capacitatea de livrare în această perioadă. Totul în contextul unei perioade în care trebuie să ne limităm tot mai mult deplasările. Începând cu 21 aprilie 2020 consumatorii vor putea comanda acasă prin FoodPanda, alegând din peste 1000 de produse alimentare şi non alimentare comercializate de Cora. Ele vor fi livrate în regim expres, în prima fază în zona de proximitate a hipermarketului Cora Lujerului.

Asta înseamnă că dacă stai în zona Drumul Taberei, Politehnica, bulevardul Timişoara. poate şi Valea Oltului eşti printre norocoşi. Până la 1 mai 2020 proiectul este în faza pilot, iar ulterior se va extinde. Primele livrări se fac pe o rază de 5 kilometri, iar ulterior serviciul va fi disponibil la toate magazinele Cora din Capitală pe o rază de 8 kilometri în jurul lor. Până în iunie proiectul se va extinde şi în Ploieşti, Constanţa, Cluj, Bacău şi Baia Mare.

Livrările FoodPanda în regim expres înseamnă că vor ajunge în 60 de minute de când comandă a fost plasată de luni până vineri, între orele 10:00 şi 21:30. Taxa de livrare este undeva intre 10 şi 20 de lei, în funcţie de zonă, iar comanda minimă este de 50 de lei. Greutatea maximă acceptată este de 20 de kilograme.

Există şi alternative precum CoraDrive, care permite ridicarea de clienţi a produselor în spaţiile Drive din Bucureşti, dar şi în Cora Brătianu din Constanţa, Cora Cluj Napoca şi Cora Bacău.