Burger King a deschis un nou restaurant în Bucureşti, în Piaţa Universităţii

2
8107

Planurile AmRest pentru Burger King în România continuă, în ciuda pandemiei de Covid-19. Aflăm că franciza internaţională a deschis o nouă locaţie în centrul Bucureştiului, în Piaţa Universităţii, ducând la 3 numărul de restaurante BK de la noi.

Pe 25 aprilie a fost inaugurat noul restaurant, în zona Piaţa Universităţii şi momentan este disponibil doar pentru serviciile de tip food delivery, extinzând aria de livrare. Burger King fusese inaugurat în România în septembrie 2019, cu un restaurant în Mega Mall, urmat de deschiderea unei unităţi în AFI Cotroceni. De fapt este o revenire a brandului în ţară, după câţiva ani de absenţă. Restaurantele din generaţia trecută s-au închis în urma crizei din 2008-2011.

Revenind la noua unitate, aceasta aduce oferta delivery alături de partenerii companiei: Glovo, Uber Eats şi Takeaway.com. Noul restaurant alături de cel din Mega Mall vor putea susţine toate comenzile clienţilor între orele 09:00 şi 22:00. În acest moment BK livrează în zona centrală şi cartierele Militari şi Berceni. Locaţia cea nouă se află pe Bulevardul Regina Elisabeta nr 2 şi a recrutat 40 de experţi în burgeri pregătiţi pe grătar.

BK îşi asigură clienţii că are toate normele de igienă necesare în această perioadă, inclusiv că utilizează recipiente cu dezinfectant în punctele cheie din restaurant, iar angajaţii au fost echipaţi cu măşti şi mănuşi. Ca la orice deschidere care se respectă, există şi o ofertă specială pentru comenzile online: meniul #stayhome, pentru 3 persoane, are 2 variante: Vită şi Pui. Prima include un sandviş Big King, un Double Cheeseburger, 6 onion rings, 6 chilli cheese nuggets. A doua include un Chicken Royale, 6 Chicken Nuggets cu 1 sos, 4 Camembert Bites, alături de o porţie de cartofi prăjiţi XXL şi 2 Pepsi la 0.5 litri.

Fiecare costă 49 lei.