Cum arată Sanctuarul Starbucks din Bali, cu plantaţie de cafea inclusă

0
1900

Cum vă sună un „concept store” Starbucks care ocupă 2000 de metri pătraţi? Îl găsiţi în Bali, sub forma unui Sanctuar Starbucks, care include şi o plantaţie de cafea. Cea mai mare reprezentanţă din Asia de Sud Est a companiei americane se numeşte Dewata Coffee Sanctuary şi avem detalii despre ea mai jos.

Ocupă aproape 2000 de matri pătraţi şi include o mică fermă de cafea şi o zonă de prelucrare. Acolo veţi putea curăţa şi spăla boabele de cafea înainte de prelucrare. Există şi o seră cu plante de cafea la etajul acestei locaţii. Cine intră în Sanctuar trece întâi prin ferma de cafea. Cafeneaua este decorată cu floră vie din regiune şi instalaţii artistice magnifice.

Sunt foarte multe zone în care poţi bea o cafea, admirând opere de artă şi motive artistice locale. Se poate sta pe multe scaune de lemn, pietre sculptate şi admira statui specific indoneziene, pentru a completa atmosfera. Starbucks vede această locaţie ca un tribut pentru aroma Arabica atât de apreciată a Indoneziei. Indonezia este a patra cea mai mare furnizoare de cafea Arabica din lume şi este celebră pentru cafeaua din Sumatra.

Veţi putea îngriji plante de cafea împreună cu fermierii din Bali şi savura cafea în cel mai pur mod, fără filtru, doar apă şi cafea naturală. A fost integrat şi un zid video interactiv, care vă prezintă procesarea, prăjirea, livrarea şi pregătirea cafelei din Indonezia în toată lumea. Coffee Sanctuary este al zecelea Starbucks Reserve Bar din Indonezia şi unul dintre cele 185 de pe glob.