Ferrero lansează în România noile tablete de ciocolată Ferrero Rocher şi Raffaello

0
531

Compania Ferrero a lansat în România noi variante de tablete de ciocolată Ferrero Rocher şi Raffaello, realizate în urma unei cercetări meticuloase şi dezvoltări de produs intense. Produsele oferă „experienţe multisenzoriale surprinzătoare” şi reprezintă intrarea celor de la Ferrero în segmentul de ciocolată premium, o premieră pentru companie.

Aceste tablete de ciocolată sunt disponibile în variante de 90 de grame şi e vorba despre Ferrero Rocher Ciocolată cu Lapte, Ferrero Rocher Ciocolată Neagră cu 55% Cacao şi Raffaello Ciocolată cu Migdale şi Fulgi de Cocos. Ele oferă arome delicioase de ciocolată, iar fiecare consumator îşi poate găsi combinaţia perfectă.

Fiecare produs este rezultatul unei selecţii atente a ingredientelor, obţinute în mod responsabil, dar se acordă şi atenţie deosebită ambalajului, fiecare tabletă fiind învelită într-un strat ermetic de aluminiu şi încapsulată într-o cutie de carton pentru a îşi păstra calitatea şi prospeţimea. Aceste bunătăţi ciocolatii includ bucăţi crocante de alune de pădure, ciocolată cremoasă rafinată combinată în straturi distincte.

Tableta de ciocolată Raffaello aduce în prim plan aroma exotică de migdale şi fulgii de cocos.