McDonald’s a deschis restaurantul cu numărul 99 în România; Unde se află?

0
306

McDonald’s a deschis restaurantul cu numărul 99 din România şi acesta se află în Craiova. Deschiderea de acolo are cu atât mai mult sens când aflăm că şi Burger King a deschis un local acolo în ultima săptămână.

Operat de Premier Restaurants România, lanţul McDonald’s din România ajunge la o nouă etapă în extinderea reţelei, crescând numărul de unităţi la 99. Locaţia din Craiova se află în noul centru comercial Promenada Craiova, pe Calea Severinului 61. Acesta este al treilea restaurant McDonald’s din Craiova, venind după o investiţie de 4 milioane de lei şi creând peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Are un design modern şi este dotat cu inovaţii tehnologie de ultimă generaţie, pentru pregătirea şi servirea de produse. Printre ele se numără ecrane digitale de afişare a produselor şi 6 kioskuri pentru comandă, permiţând clienţilor să îşi personalizeze comenzile şi să plătească contactless. Clienţii au şi beneficiul clasic al aplicaţiei McDonald’s, prin scanarea de cod QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate sau folosind funcţia Mobile Order & Pay, pentru a comandă înainte să ajungeţi în restaurant.

Noul McDonald’s dispune de spaţiu dedicat pentru ridicarea de comenzi McDelivery, optimizând fluxul de livrări. Clienţii pot consuma preparatele în fod court, la pachet, prin serviciul de McDelivery şi trebuie spus că există şi o cafenea McCafe, unde oaspeţii se bucură de o ofertă bogată de cafele de calitate şi deserturi delicioase.

Restaurantul este deschis de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00.