Burger King deschide un nou restaurant în Craiova și are o ofertă specială pentru vizitatori astăzi pe 5 octombrie

0
508
Burger King

Încă din această vară am asistat la extinderea lanțului de restaurante Burger King, iar astăzi mai adăugăm un oraș pe listă. Anterior aveam filiale deschise în Galați, Timișoara și Sibiu. Acum aflăm despre sosirea în Craiova, cu un restaurant inaugurat chiar astăzi pe data de 5 octombrie 2023.

Restaurantul se află în centrul comercial Promenada Craiova, acesta fiind cel mai nou loc de întâlnire și socializare al craiovenilor. Poți veni să te bucuri de un Whooper autentic de luni până duminică și există și oferte speciale.

Astfel, astăzi primii 100 de clienți care au călcat pragul Burger King din Promenada Craiova au primit un burger Whopper gratuit. De asemenea, pe tot parcursul zilei, oricine ajunge în mall va putea comanda 2 burgeri Whopper cu doar 29 de lei. Iată ce a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România:

„Ne bucurăm să ne vedem de acum înainte și în centrul comercial Promenada Craiova! Avem un plan ambițios și foarte clar de expansiune, acesta este al cincilea restaurant deschis anul acesta și nu ne oprim aici! Mai avem în plan și alte deschideri de restaurante pentru luna octombrie, scopul nostru fiind să ajungem cât mai aproape de toți cei care apreciază gustul unic de grătar Burger King.”

Găsești restaurantul în zona de food court a Promenada Craiova cu spațiu de servire generos. Ai și opțiune de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este compusă din 30 de angajați.