Festivalul de Bere Craft de la Satu Mare ajunge la a doua ediţie; Iată programul!

0
465

După festivaluri ale berii şi mâncării stradale la Timişoara, Braşov şi Arad, e momentul ca Satu Mare să primească propriul eveniment de gen. Festivalul Hops & Beats: Satu Mare Local Beerfest 2019 va avea loc pe parcursul a 3 zile, între 9 şi 11 august 2019.

Este a doua ediţie a festivalului de bere craft organizat la Satu Mare, iar lista de trupe şi artişti arată binişor, mai ales la capitolul oldies şi goldies. Festivalul Berii Sătmărene va avea loc în Piaţa 25 Octombrie din Centrul Nou, iar publicul va putea consuma 3 tipuri de bere: H&B la draft, Samburgher la pet şi cutie şi Transilvania la sticlă.

Toate aceste 3 beri sunt produse la Satu Mare, folosind o tehnologie şi o reţetă veche, din anii ’70. Berea este maturată timp de 30 de zile şi nu 15 cum se întâmplă la noile beri. O altă diferenţă este utilizarea tancurilor orizontale şi nu verticale. Pe lângă bere vor avea loc şi tombole, veţi putea degusta burgeri, îngheţată, coaste şi gofre, dar şi să ascultaţi muzică de la artişti locali şi internaţionali.

Pentru preparate şi produse se va plăti cu jetoane, fiecare costând 5 lei. Toate preţurile sunt multiplu de 5 lei, pentru a simplifica servirea. Iată lista de artişti şi programul festivalului, pe zile:

Vineri : 09.08.2019

  • 16.30 – 17.15 Inedit ( 45 minute )
  • 17.30 – 18.15 Mészáros Amanda Népzene ( 45 minute )
  • 18.30 – 19.15 Black River Blues Band ( 45 minute )
  • 20.00 – 21.15 IRIS ( 60 minute )
  • 21.30 – 21.45 Deschidera Oficiala Beerfest 2019 + Tombola
  • 22.00 – 23.15 Vita de Vie ( 60 minute )
  • 23.30 – 01.00 DJ Leviciusz ( 60 minute )

Sambata : 10.08.2019

  • 16.30 – 16.55 Primagym ( 25 – 30 minute ) Platou
  • 17.00 – 17.45 Ella Bella ( 45 minute )
  • 18.00 – 18.45 Petrica Muresan ( 45 minute )
  • 19.00 – 19.45 Hey Roop ( 45 minute )
  • 20.00 – 20.45 No Sugar ( 45 minute )
  • 21.00 – 21.15 Tombola
  • 21.30 – 22.30 The Mono Jacks ( 60 minute )
  • 22.45 – 22.55 Tombola
  • 23.00 – 24.00 Mihail ( 45 minute )

Duminica : 11.08.2019

  • 16.30 – 16.55 Teodora & Matuz ( 25 minute )
  • 17.00 – 17.25 Pfeifer Melany ( 25 minute )
  • 17.30 – 18.30 Strangers ( 60 minute )
  • 19.00 – 19.45 Desperado ( 45 minute )
  • 20.00 – 20.10 Tombola
  • 20.30 – 22.00 Nagy Fero és a Beatrice ( 90 minute )
  • 22.15 – 22.25 Tombola
  • 22.30 – 23.30 LayZee aka Mr. President ( 45 minute )