Cum arată o cameră la Hotelul Taco Bell şi cât costă o noapte acolo

0
1422

Francizele gigant din SUA se extind în cele mai nebănuite direcţii. Xbox are gel de duş, Starbucks face sandvişuri şi salate, iar Taco Bell şi-a deschis un hotel. Toate camerele hotelului Taco Bell din Palm Springs au fost epuizate în doar 2 minute după punerea lor în vânzare.

E vorba despre 70 de camere care au fost puse la bătaie la final de lună iunie 2019. Practic Taco Bell a preluat un hotel din Palm Springs şi l-a branduit pe cât posibil după produsele sale hit. Vedem postere şi perne în forma pachetelor de sosuri, tapiţerii cu cactuşi, palmieri şi cu celebrul logo cu clopot. Sunt sigur că e şi o imagine cu faimosul chihuahua al brandului pe undeva.

O cameră porneşte de la 169 de dolari pe noapte şi nu există o cerinţă minimă de nopţi petrecute acolo. Taco Bell a preluat controlul asupra lui V Palm Springs Hotel, pentru o perioadă limitată de timp. Taco Bell Hotel îşi va deschide uşile spre clienţi în această formă doar între 8 august şi 12 august, de aici şi cererea mare. Nu doar clienţii sunt aşteptaţi, ci şi angajaţii, iar un singur angajat de la un restaurant Taco Bell poate câştiga o cameră, în urma unui concurs.

Meniul de la restaurantul hotelului va fi unul special, creat de către bucătarul Rene Pisciotti, inventatorul lui Nacho Fries. În meniu se află salată Cezar cu pui grill, care include crutoane din orez mexican şi pui marinat în aromele lui Nacho Fries. Crunchwrap, taco, tortilla şi alte bunătăţi sunt şi ele în meniu. Există şi un gift shop cu şepci, tricouri şi alte haine branduite Taco Bell, plus chiar şi o frizerie şi loc de pus unghii false inspirate de celebrul brand. Am văzut şi o piscină cu saltele Taco Bell în imaginile oficiale.

Taco Bell mai are iniţiative trăznite de gen, oferind şi posibilitatea unei nunţi cu tematica Taco Bell pentru 600 de dolari la locaţia sa flagship Las Vegas Cantina. 165 de cupluri s-au căsătorit deja acolo.