FoodEx este cea mai nouă platformă online de livrare de mâncare din România

0
3284

Suntem în plină explozie a platformelor online de livrare de mâncare din România, iar cel mai nou nume care se alătură listei este FoodEx. Aceasta este o platformă de livrare de mâncare, care face legătura între restaurante şi clienţi.

FoodEx soseşte după ce Uber Eats şi Glovo au ţinut cap de afiş în ultimele luni prin debutul lor local. Noul serviciu permite comandarea de mâncare rapid şi uşor direct la domiciliu sau la locul de muncă. Ni se promite o comandă plasată în mai puţin 1 minut şi intuitivitatea pare a fi atuul principal aici. Procesul de comandă este comparat cu uşurinţa verificării unui cont de social media.

Platforma se poate accesa de pe PC, via www.foodex.com, dar şi folosind aplicaţiile FoodEx pentru mobil. Se descarcă gratuit din Play Store sau App Store. O noutate este sistemul de loializare prin puncte, care va aduce clienţilor reduceri la comenzile efectuate. Există şi opţiunea de precomandă, pentru a rezerva un fel de mâncare, data şi ora la care să fie livrate preparatele.

Site-ul Foodex promite livrare de la peste 2000 de restaurante din Bucureşti deocamdată. Găsiţi 120 de restaurante cu specific american, 156 cu specific deli, 139 cu sandvişuri, 60 de restaurante cu preparate mediteraneene, plus bucătărie franţuzească, irlandeză sau turcească. O veste bună e că serviciul FoodEx livrează chiar şi în zonele limitrofe ale Capitalei, care nu sunt acoperite de Uber Eats de exemplu.

Interfaţa este curată şi aerisită şi în vreo 3 clickuri deja adaugi burgeri/pizza/desert la comandă. Testăm şi revenim cu impresii.