Uber Eats disponibil de azi în Bucureşti; Serviciu de livrare mâncare pe bicicletă, maşină, scuter

3
4667

Uber Eats a debutat astăzi în Bucureşti, după o perioadă de teasing şi promisiuni în ultimele 2 luni. Este în sfârşit disponibil oficial, cu accentul pe zona de centru şi Nord a Capitalei, dar acoperă şi o porţiune din Sud şi o parte din sectorul 3.

Uber Eats este un serviciu global de livrare de mâncare, care a ieşit pe profit în multe din zonele în care este activ. Puteţi comanda mâncare în Bucureşti 7 zile din 7 de la peste 100 de restaurante. Aplicaţia de comandă mâncare Uber Eats este separată de cea Uber principală şi oferă o experienţă la fel de simplă precum solicitarea unei curse. Găsiţi pe listă şi nume mari dintre restaurante, precum City Grill, Pizza Bonita, Japanos sau El Torito, dar şi locaţii de nişă sau mai mici, ca Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan şi Finca by Aioli.

Uber a promis timpi de livrare de sub 40 de minute în primă fază, iar ulterior se doreşte să ajungă la sub 35 de minute. Serviciul este activ între orele 10:30 şi 22:00 în zona centrală oraşului şi se aplică şi în Dristor, Drumul Taberei, Pipera şi Parcul Tineretului sau în zona Tei. Aşa cum se vede şi în imaginile oficiale, pe lângă maşini şi scutere avem şi biciclete pentru livrări.

O veste bună e că nu avem comandă minimă, dar plătim o taxă fixă de livrare de 7.5 lei. Puteţi programa o comandă, iarăşi o funcţie utilă şi există o sumedenie de filtre, în caz că ţineţi post sau doriţi să evitaţi ingrediente sau tipuri de carduri. Uber Eats poate face şi recomandări dacă remarcă că aţi tot comandat la o adresă şi ştie şi mâncarea preferată după ce învaţă că aţi comandat acelaşi lucru de mai multe ori.

Ubear Eats are parteneriate cu 80.000 de restaurante în toată lumea, în 250 de oraşe. Cine vrea să comande trebuie să descarce aplicaţia de aici sau să intre pe Ubereats.com. Vă veţi loga cu aceleaşi date ca la contul Uber. Introduceţi punctul de livrare şi veţi alege restaurantele, comandând cu o singură apăsare.