Foodpanda anunţă că va livra produse Viva din staţiile OMV; Iată ce preparate are în ofertă

1
778

OMV Petrom a anunţat un parteneriat cu Foodpanda, prin care va începe să livreze clienţilor produse din gama Viva. Parteneriatul acoperă 47 de staţii OMV din 10 oraşe. Peste 130 de produse din Viva Shop & Gastro pot fi comandate online prin Foodpanda. Avem detalii mai jos.

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est colaborează cu Foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România. Serviciul este deja disponibil în 10 oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov, Constanţa, Bucureşti, Targu-Mures, Ploieşti, Galaţi şi Sibiu. Puteţi comanda acasă sandwich-uri şi salate, dar şi produse de patiserie şi cofetărie, plus snacks-uri şi dulciuri. Nu lipsesc nici băuturile, electronice chiar şi accesorii.

Veţi găsi produsele Viva Shop & Gastro în secţiunea Shops din aplicaţia Foodpanda, iar comenzile sunt transmise în staţia OMV selectată. Valoarea minimă a unei comenzi este de 14.99 lei, iar taxa de livrare porneşte de la 1.99 lei şi variază în funcţie de distanţă. Parteneriatul a fost demarat în luna iunie a acestui an, în cadrul unui program pilot, care a vizat 5 staţii OMV din Cluj-Napoca. A fost bine primit, iar livrările de produse s-au încadrat în intervalul a 30 de minute.

Conceptul de la care a pornit parteneriatul a fost dorinţa de a aduce pauză de cafea şi sandwich din Viva la birou şi acasă. Numărul de staţii va fi suplimentat pe viitor, pentru a face faţă cererii. Staţiile OMV mai oferă şi produse de îngrijire personală, electronice, articole pentru grătar, iar livrările se fac şi cu program extins, chiar până la orele 24 în unele oraşe.