Franciza DAbo Doner continuă extinderea, cu 4 restaurante deschise în aceeaşi zi în 3 oraşe diferite

0
1453

DAbo Doner îşi continuă extinderea, cu 4 noi restaurante inaugurate într-o singură zi în 3 oraşe diferite. Oraşele alese pentru extinderea DAbo sunt Cluj-Napoca, cu 2 locaţii, Bacău şi Brezoi. Aceasta din urmă va fi şi prima locaţie Drive-Thru a reţelei naţionale DAbo Doner. Avem detalii mai jos.

Anul 2021 a început cu planuri mari pentru franciză, odată cu deschiderea primului restaurant românesc de fast food în Londra. Planurile de expansiune continua acum cu cele 4 unităţi deschise la nivel naţional.

“Când am spus că ne dorim un eveniment unic, în cadrul căruia să deschidem 4 restaurante într-o zi, în acelaşi timp, toată lumea ne-a spus că suntem nebuni. Şi mă refer aici în special la francizaţii DAbo, care ştiu ce presupune să deschizi un nou restaurant, cât efort se depune şi, de asemenea, care au simţit pe propria piele ce a însemnat ultimul an pentru industria HoReCa. Eu prefer să spun că am arătat curaj într-o perioadă de restrişte a economiei româneşti.

Am făcut eforturi supraomeneşti pentru a face lucrurile să se întâmple, şi vorbesc atât despre amenajarea noilor unităţi, cât mai ales despre dislocarea echipelor de traineri şi formatori DAbo în 3 oraşe distincte. A fost o provocare să demonstrăm că se poate, dar iată-ne acum bucurându-ne de rezultate”, explică Dan Paştiu, fondatorul DAbo International.

Toate aceste noutăţi vin într-o perioadă foarte grea pentru industria HoReCa, cu multe restaurante închise la interior începând de azi. În Cluj au fost amenajate două unităţi moderne, în zone cu mult trafic, în special circulate de studenţi, dar şi de gurmanzi: Piaţa Unirii şi Iulius Mall.

Odată cu deschiderea locaţiei din Bacău, DAbo va acoperi mai bine regiunea Moldovei, o zonă care are deja multe unităţi pe harta francizei. Franciza DAbo a fost fondată de sibianul Dan Paştiu în 2013 şi numără 52 de unităţi deschise, cu 30 de parteneri francizaţi în spate. Meniul său este bazat pe shaorma, kebap, sandvişuri pregătite pe loc, cu carne gustoasă şi sănătoasă. În meniu se află şi box-uri cu vită şi cartofi, orez, salată cu şuncă şi caşcaval, doner de pui, done de vită, doner mixt, dar şi doner vegetarian.

Exita şi durum de pui, durum de vită, mixt sau sandwich crispy, dar şi preparate clasice, precum hamburger sau cheeseburger.