Freshful by eMAG: clienţii alocă între 750 şi 1000 de lei pentru masa de Paşte; Se pregătesc comenzi record

0
587

Freshful by eMAG, serviciul de livrare de ingrediente proaspete pentru gătit are cifre deja cu privire la comenzile de Paşte în 2023. Aflăm că în perioada Paştelui Freshful e pregătit să livreze un număr record de peste 4000 de comenzi pe zi, depăşind chiar volumul de Crăciun.

Bugetul clienţilor este în acest an între 750 şi 1000 de lei. Acest hipermarket 100% online se aşteaptă la un număr record de comenzi pentru produse alimentare în perioada de Paşte. S-a pregătit pentru peşte 4000 de livrări pe zi, depăşind cu 25% volumul de Crăciun. Coşurile de cumpărături vor include ouăle, chiar gata vopsie, cozonac, pasca sau drob de miel.

Febra cumpărăturilor a început deja cu 2 săptămâni înainte de Paştele ortodox şi au crescut şi vizitele pe platforma Freshful cu 30% faţă de săptămânile trecute. Nu uitaţi că sunt şi Floriile şi Paştele Catolic. Cele mai cumpărate sunt ouăle, dar şi carnea proaspătă, dulciurile, lactatele şi brânzeturile, vinurile şi cozonacii. Clienţii comandă mai mult şi din categoria verdeţurilor: salată, ceapă, usturoi verde, mărar, pătrunjel, leuştean, spanac, urzici.

Cei care au abonament Genius se vor bucura de livrare gratuită pentru comenzile de peste 189 de lei. Aflaţi că din martie, pe lângă Bucureşti şi Ilfov, Freshful livrează şi în Ploieşti.

Aflaţi şi că programul de livrare a fost extins în perioada sărbătorilor: până la miezul nopții în Săptămâna Mare 10-14 aprilie, sâmbătă 15 aprilie – livrări între 08:00 și 18:00, luni 17 aprilie, a doua zi de Paște – livrări între orele 11:00 și 23:00