TOP 5 PREPARATE VEGETARIENE DIN TIMISOARA

0
923

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi m-am gandit să facem „TOP 5 PREPARATE VEGETARIENE” din Timisoara, așa că să trecem la treaba.

Fresh kebab
De cum am intrat mi-a plăcut foarte mult că personalul a fost super amabil și că totul arăta foarte bine. Partea faină la acest local este faptul că au variantă vegetariană la toate produsele din meniu. Eu mi-am ales clasicul fresh kebab care era preparatul casei, si a fost servit in aproximativ 5 minute. Kebab-ul fost cuprins dintr-o painica facuta in casa, salata iceberg, rosii si mozzarella. Per total eu zic că-i o variantă cinstită cazul in care esti in drum spre munca si vrei ceva sănătos.

Life Bowls
După cum ii spune și numele, de aici am luat un bol vegetarian care a fost cuprins din orez, fasole rosie, porumb, avocado, ou posat, deci o sumedenie de vitamine. Fără soya acest bol este destul de fad, dar și după ce pui puțin sos totul se schimba.

Naru
De aici am ales un ardei umplut cu mei, mix de ciuperci și sos de iaurt cu verdețuri. La acest preparat mi-a plăcut foarte mult că au folosit hribi si ghebe, iar în combinație cu sosul de iaurt nici nu ziceai că e un preparat vegetarian.

Bio Fresh
De aici am ales o tigaie picanta cu orez. Cel mai mult mi-a plăcut plăcut orezul care a fost o explozie de arome. Combinatia cu seminte de dovleac și merisoare a fost genială. Cât despre tigaia picantă nu a fost picantă.

Vega Bega
Nu putea să lipsească un burger din acest top, așa că am ales unul total vegan. La acesta mi-a placut foarte mult sosul care a fost pe baza de sirop de arțar si mustar. Iar per total pot spune că e o variantă tare bună, cazul în care nu ai chef de carne.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 Locul 1 https://www.facebook.com/tm.naru
🔵 Locul 2 https://www.facebook.com/vegaburgertimisoara
🟣 Locul 3 https://www.facebook.com/lifebowls.ro
🟡 Locul 4 https://www.facebook.com/biofresh.timisoara
🟠 Locul 5 https://www.facebook.com/FreshKebabTimisoara

#Restaurant #vegetarian #food #review #romania #travel #foodreview #foodvlog #timisoara #bucuresti #health #healthy

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239