Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică şi lansează un nou meniu, grupat pe capitole

0
1480

Hanu’ Berarilor, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din cadrul grupului City Grill în Bucureşti se repoziţionează pe piaţa locală. Astfel, aflăm că brandul cu două restaurante în Capitală a lansat un meniu nou şi a devenit berărie gastronomică.

Noul meniu are preparate gătite simplu, cu ingrediente de calitate şi grupate în 3 „capitole”. Pentru a promova noua abordare sunt folosite câteva personaje inedite: Brutaru’, Măcelaru’ şi Beraru’. „Măcelaru'” se ocupă de produsele Măcelăreşti din meniu, adică o sumedenie de cărnuri cu tăieturi rare sau clasice. Sunt cărnuri de calitate, cu proces de preparare simplu, pentru un gust cât mai bine savurat.

Mezeluri fine, raţă pe varză, coaste de porc şi umăr de viţel se numără printre recomandările sale. Evident nu lipsesc nici cârnaţii sau carnea la garniţă. Brutaru’ propune cele mai interesante tipuri de pâine şi produse de brutărie şi panificaţie, de la bagheta franţuzească la franzele coapte zilnic, cu diferite arome. Beraru’ va face recomandări cu privire la berea ideală de asociat mâncărurilor pe care le savuraţi.

Este un soi de somelier de bere, care poate asocia carnea de vită cu o bere închisă la culoare, dar şi deserturile cu ciocolată cu o bere blondă. Beraru’ se ocupă şi de Berea Casei şi de berile naţionale unice pentru această locaţie. Echipa celor 3 a fost prezentată publicului cu ajutorul lentilei fotografului Alex Galmeanu. Vă reamintesc că găsiţi cele două localuri Hanu’ Berarilor în fost conace boiereşti: Oprea Soare şi Casa Elena Lupescu.