Starbucks deschide încă o cafenea în zona Victoriei, lângă Guvern

0
1404

Starbucks este în plină vervă şi după ce am aflat că va deschide încă o cafenea în Sibiu, azi descoperim că a fost deschisă deja noua cafenea de la Victoriei, din Bucureşti. Vă informam cu privire la această unitate săptămâna trecută şi iată că acum e deja deschisă.

Veţi putea bea un Pumpkin Spice Latte sau un frappuccino pe Calea Victoriei 155, iar cu această ocazie Starbucks ajunge la un total de 41 de unităţi la nivel naţional. Aceasta este cea de-a treia cafenea în zona Victoriei, după cea de lângă McDonald’s şi sediul BRD sau cea de pe Calea Victoriei, aproape de muzeul George Enescu. Noua locaţie are 188 de metri pătraţi şi pe lângă clasicele produse Starbucks are şi opţiunea „take away”. Ia locul fostei cafenele Meron din zonă.

Pune la bătaie inclusiv o ofertă pe bază de „adu-ţi propriul termos”. Practic vii cu recipientul tău acolo şi pleci cu cafeaua preferată şi o ţii caldă ore întregi. Ai şi reducere 1 leu dacă faci această alegere. Starbucks are peste 25.000 de cafenele la nivel global şi este principalul prăjitor şi distribuitor de cafea de specialitate din lume.

La noi este operat de către AmRest Holdings, cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală şi de Est. În România mai operează şi sub brandurile KFC şi Pizza Hut, iar în afară şi Burger King.