Hard Rock Cafe lansează un meniu cu preparate românești, cu ocazia Centenarului

0
1271

Hard Rock Cafe face un pas în plus pentru localizarea meniului său prin lansarea unui nou meniu cu preparate românești. Acesta sosește cu ocazia Centenarului Marii Uniri și include preparate tradiționale românești.

Fiecare a fost creat și conceput de către Chef Corneliu Cârstea, pornind de la rețete clasice. Printre noutăți se află platouri reci, cu zacuscă, pastă de jumări, cârnați, brânzeturi, dar și feluri principale. De la rață pe varză la cotlete de berbecuț sau mușchi de porc maturat în vin, puteți degusta o sumedenie de gusturi tradiționale locale.

Există și saramură din crap de Dunăre, iar toate acestea se asortează perfect cu un vin românesc recomandat de somelierul casei, Mihai Vișoiu. Saramura de crap se servește cu mămăligă și sos de leuștean, plus legume coapte pe grătar și midii din Marea Neagră.

La acest preparat este recomandat un vin Fetească Regală de la Crama Ceptura. Cotletele de berbecuț sunt servite cu ghiveci călugăresc și sunt marinate în Fetească Neagră, cimbru, țelină și morcov. Meniul cel neaoș va fi disponibil la restaurantul Hard Rock Cafe până la finalul lunii noiembrie.

Zic că nu ar fi stricat și un desert românesc inclus în meniu, precum papanași reinterpretați sau o plăcintă moldovenească, eventual și cu dovleac să fie de sezon.