McDonald’s lansează burgeri de Centenar, cu brânză de capră, hribi și praz

0
5083

McDonald’s sărbătorește la rândul său Centenarul prin lansarea a 3 noi burgeri inspirați de preparate tradiționale românești. E vorba despre despre burgeri cu brânză de capră, hribi și praz, pe care îi detaliem mai jos.

Aceștia sunt 3 noi burgeri premium, care aniversează 100 de ani de România. Sunt inspirați de gusturi și ingrediente din diferite regiuni ale țării. Între 2 noiembrie și 13 decembrie puteți degusta aceste specialități: burgeri cu carne de porc, de pui cu o crustă cu amestec de ierburi, usturoi sau burgeri de vită, cașcaval și sos de hribi.

Nu e prima oară când McDonald’s lansează produse tradiționale românești, după McMici, preparate cu cârnați oltenești sau cele pe bază de carne de porc. Toate cele 73 de restaurante McDonald’s din țara participă la această inițiativă.

Burgerul cu carne de porc include o chiflă pufoasă presărată cu mălai, castraveți murați, praz, mix de varză albă și sfeclă roșie, dar și ceapă prăjită și sos de muștar.

Burgerul de pui este pe bază de carne de pui de la Transavia, într-o crustă de ierburi aromate și usturoi, chiflă, sos de smântână, salată frisee, roșie proaspătă, plus brânză de capră și bacon. Burgerul cu carne de vită include sos de hribi, bucăți de ceapă roșie, salată proaspta, roșii, cașcaval Delaco și bacon.