Starbucks deschide a treia cafenea din Piața Unirii în București

2
8506

Starbucks își continuă extinderea în Capitală și după deschiderea unei noi cafenele în zonă Victoriei în această toamnă, acum a inaugurat și a treia locație din Piața Unirii. Se află la parterul clădirii Day Tower, din Bulevardul Unirii 37A.

Noua locație duce numărul cafenelelor Starbucks din zona Piață Unirii la 3, iar al cafenelelor Starbucks din România la 44. Luna trecută lanțul american de cafenele deschide încă o locație în Sibiu și are planuri mari pentru următorii ani. Cafeneaua Starbucks cea nouă este foarte aproape de Judecătoria Sectorului 2, de magazinul F64 și de localul cu bere craft Berestroika.

Este practic peste drum de Biblioteca Națională a României. Spațiul cel nou ocupă o suprafață de 171 de metri pătrați și include băuturi Starbucks pe bază de espresso. Are un design elegant și dinamic și are în ofertă și prăjituri, brioșe, sandvișuri, sucuri pe bază de fructe, ciocolată caldă sau ceaiuri.

În zona Unirii se mai află și cafeneaua Starbucks de la Hanul lui Manuc, dar și locația deschisă pe Lipscani, aproape de statuia lupoaicei. Aceea este o ramură tip Starbucks Reserve, cu un design special, pe bază de decorațiuni metalice și oferă clienților două etaje de spațiu de relaxare și savurarea unei cafele.