Jerry’s Pizza a lansat pizza cu mici, de fapt „piţa cu mici” plus alte preparate românizate

0
2665

Jerry’s Pizza încearcă să rămână relevantă prin campanii inedite de promovare, iar cea mai nouă a avut legătura cu relaţia specială a românului cu micii şi ziua de 1 mai. Fix de 1 mai lanţul de pizzerii a lansat specialitatea „piţa cu mici”, care vine în continuarea succesului pizzei cu sarmale.

Jerry’s Pizza, care se duelează cu giganţi internaţionali ca Pizza Hut şi Domino’s Pizza a lansat pe 1 mai o pizza cu blat standard, mini mici, cartofi wedges şi ardei copţi. Nu e prima combinaţie trăznită a pizzeriei, cea mai memorabilă fiind pizza cu sarmale. Există şi un meniu cu mici, de fapt mini mici, cartofi wedges, salată coleslaw şi muştar. Noile preparate sunt disponibile de pe 1 mai în toate locaţiile Jerry’s Pizza din ţară.

Piţa cu mici costă 22.75 lei în varianta de 25 cm şi 36.75 lei în varianta de 30 cm. Există şi varianta de 40 cm la 48 de lei. Majoritatea ingredientelor de la Jerry’s Pizza provin de la furnizori locali. În vara anului trecut Jerry’s lansa „sosul pentru ultima felie”, o campanie ontheroof, care s-a ocupat şi de rebranding-ul companiei. Brandul se află pe piaţa românească de 23 de ani şi a depăşit 20 de milioane de pizza livrate. Acel „sos pentru ultima felie” se livra gratuit toată luna iulie din 2019.

Compania a mai scos un viral la început de 2019, când în plină isterie a telefoanelor pliabile a prezentat propriul „pliabil”, un sandviş cu blat pliabil cu oregano, pui şi mozzarella, plus dotări fanteziste de smartphone.