Jerry’s Pizza lansează un pliabil… sandviş deocamdată, cu aluzie la Galaxy Fold

3
2755

Probabil aţi remarcat pe la ştiri că în aceste zile se vorbeşte doar mult despre telefoane pliabile, iar acum trendul se extinde. Jerry’s Pizza a făcut o postare inedită pe Facebook, în care îşi prezintă propriul „pliabil”.

E vorba despre un sandviş „Stripwich Pui”, prezentat cu „specificaţiile” unui smartphone. Are blat pliabil cu oregano, mozzarella cu 4 „senzori de gust” şi sos salsa (rezistent la apă). O astfel de prezentare ar fi genială de 1 aprilie, dar băieţii de la marketing au vrut să fie haioşi mai devreme. Are şi strips de pui de 6.8 inch şi „8 GB de wedges”.

Roşiile sunt puse pe o aşa zisă diagonală de 8 inch, iar salata iceberg are capacitate energetică de „până la 500 mAh”. Pare să fie un produs de tip piadina, dar într-o variantă ceva mai burduşită cu ingrediente. E amuzantă prezentarea recunoaştem, dar dacă mă întrebaţi pe mine, cartofii wedges nu au ce căuta în această combinaţie, care riscă să devină puţin cam înecăcioasă.

I-aş servi separat, lângă preparat. Apropo un Stripwich Pui costă 17 lei. Mai sunt şi variante de Stripwich cu pui şi ton, dar şi meniu cu extra sos şi suc la 21 de lei.