Jerry’s Pizza întâmpină Ziua Naţională a României cu „Pizza cu Fasole şi Cârnaţi”

0
2179

Jerry’s Pizza aniversează ziua tuturor românilor, ziua de 1 decembrie cu o pizza specială. Astfel, reţeta pentru 1 decembrie este „Pizza cu Fasole şi Cârnaţi”. Este disponibilă deja începând cu 27 noiembrie şi până pe 3 decembrie.

Pentru că fasolea cu cârnaţi este una dintre mâncărurile tradiţionale româneşti de Ziua Naţională, de ce nu ar fi inclusă şi în pizza? Cu 9 ani în urmă, în 2008 managerul Jerry’s Pizza de atunci, Jerry Alfred Dauteuil crea pizza cu sarmale. De atunci au mai apărut şi pizza cu mici sau pizza cu kebap, arătând că nu există limită la creativitate când vine vorba de împrumutarea de elemente din bucătăriile internaţionale şi naţionale.

Recent au început să fie la modă şi pizza cu hamburgeri sau cheseburgeri. Revenind la pizza cu fasole şi cârnaţi aceasta porneşte de la 18.75 lei, în varianta de 25 cm. Jerry’s Pizza vine după o săptămână excelentă, câştigând premiul Horeca Awards 2017 pentru „Cea mai bună companie de delivery”, depăşind Cuptorul cu Lemne şi Pizza Hut Delivery.

Aşteptăm acum şi deserturi tradiţionale de 1 decembrie!